کم شنوایی چیست؟ علائم و راهکارهای درمان آن
1402/06/09 18:32348 بازدید
کاهش شنوایی هنگام رسیدن به سن معین بسیار رایج و طبیعی است، با این حال، تجربه کم شنوایی ناگهانی یا ناشنوایی ناگهانی در مدت زمان بسیار کوتاه و بدون هیچ دلیل مشخصی می تواند برای فرد هشدار دهنده و وحشتناک باشد. این وضعیت اغلب باعث مراجعه فوری به یک کارشناس می شود زیرا به راحتی قابل تشخیص است، اما بسیاری از بیماران تصمیم گرفتند که درمان را به تاخیر بیندازند.
مهم ترین نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که این وضعیت فقط در بزرگسالان و جمعیت مسن رخ نمی دهد. حتی در کودکان نادر است، آنها بیش از حد در خطر تجربه این علامت و مشکل ترسناک هستند. بنابراین، والدین باید بیشتر از شکایات کودک خود آگاه باشند.
درمان:
نتیجه بهبود شنوایی به شدت به دو معیار بستگی دارد، (1) شدت کاهش شنوایی و (2) دوره مراجعه به مشاوره حرفه ای.
به گفته متخصصان پزشکی، زمان پیشنهادی برای درمان 7 تا 10 روز است، اما بهترین زمان در عرض سه روز است. هرچه مدت زمان بیشتری برای انجام درمان طول بکشد، شانس بهبودی کمتر می شود.
درمانی که بیش از دو تا چهار هفته به تعویق بیفتد، احتمال بیشتری به کاهش شنوایی دائمی دارد.
اگر نتیجه با وجود اقدامات انجام شده زیان شدیدی را نشان داد، این پایان دنیا نیست .پزشک ممکن است استفاده از فناوری دستگاه شنوایی را که مطابق با شرایط بیمار است، پیشنهاد دهد. به عنوان مثال، رایج ترین دستگاه شنوایی، سمعک معمولی (دستگاه پوشیدنی برای تقویت صدا) برای بهبود شرایط شنوایی می باشد.
امتیاز
۵ ستاره
04 ستاره
03 ستاره
02 ستاره
01 ستاره
0